Ивана НастовскаИвана е професионален шминкер од Скопје, Македонија. Нејзината пасија за уметност и шминка почнува уште од најмала возраст и во 2019 година прераснува во кариера. Со оваа кариера, нејзиниот талент за цртање го заживува и пренесува како уметност и третман за убавина.
Референци:


Ивана Настовска е многу талентирана девојка и на работата приоѓа сериозно а и ужива во тоа. Обрна внимание на ситните детали за мојата ќерка да изгледа прекрасно на нејзиниот настап кој се одржа во Скопје, Македонија. Вистински ужива во тоа што го прави.

Габриела, ЗагребАтмосферата во салонот е многу релаксирана. Ивана е одличен артист и едвај чекам да се видиме повторно. Го обожавам ова место и ти благодарам што си во моето Скопје!

Кристина, СкопјеНеможам да бидам посреќна. Моите трепки изгледаат одлично. Каде и да одам добивам комплименти и ефектот од третманот трае многу долго. Ивана ја препорачав на сите мои пријателки. Квалитетен и професионален третман а и цената е одлична за наши услови.

Анабела, Скопје